contact & voorwaarden

voor advies (arbeidsmarkt, hr, vitaliteit & motivatie)

offline advies

  • tarief 1 > € 350,- bedankt voor je bezoek (ondergrens)
  • tarief 2 = € 795,- (regulier) : prima, wanneer kom je weer?!
  • tarief 3 < € 1. 195,- super, boven verwachting. (bovengrens)

online advies

  • tarief 1 > € 24,- bedankt (ondergrens)
  • tarief 2 = € 240,- (regulier) : prima, we vragen je snel weer?!
  • tarief 3 < € 480,- super, boven verwachting. (bovengrens)

liever een jaar lang gebruik maken van ons tegen de prijs van een reiskostenvergoeding of leaseauto? we houden van bureaucratiearme oplossingen. voor € 2.400.- (light) en € 4.200 (regular) helpen wij organisaties met hr, motivatie en control vraagstukken.

eerst nog wat wat vragen over de ©werkvierentwintigmethode?

geen probleem, dat snappen wij. er kan uiteraard een gesprek plaatsvinden om het een en ander duidelijk te krijgen. we vragen hier € 124,- voor. dit doen we om wederzijdse inzet te vragen. het is daarmee een symbolisch bedrag.

*alle bedragen zijn exclusief reiskosten (€ 75,-) en exclusief btw.

de reiskosten worden alleen in rekening gebracht indien de afspraak verder dan 25 km van onze standplaats is (arnhem). dit voorkomt onnodige reistijd en dat is vanuit duurzaamheid en tijdsefficiëntie redenen belangrijk onderdeel van de werkvierentwintigmethode. technologie biedt ons de mogelijkheid om samen te werken zonder (altijd) op dezelfde locatie aanwezig te zijn.

telefoon: +31 (0)6 24444 981 (whatsapp, telegram, sms, bellen).

e-mail: info@werkvierentwintig.nl

KVK nummer: 64407926

BTW-id: NL001244405B48

wil je werkvierentwintig steunen en waarderen? dat kan!

vind je ook dat de arbeidsmarkt wel een opfrisbeurt kan gebruiken en steun je graag mensen die daarmee bezig zijn? ik (louis goulmy) schrijf regelmatig blogs. op mijn websites (www.werkvierentwintig.nl op www.controlandmotivate.nl en op linkedin. wil je dat graag steunen en of waarderen?

maak dan een bedrag naar keuze over via de volgende link of bestel een item in de webwinkel>> https://bunq.me/waarderingaanwerkvierentwintig