solliciteren voor mensen

solliciteren voor mensen

bij werkvierentwintig zijn we best rebels, daarom draaien we de sollicitatieprocedure om. vanaf nu kunnen organisaties solliciteren! daarom hoef jij dat niet te doen. stuur ons een e-mail en wie weet zijn wij een match.

bij ons hoef je geen urenregistratie in te leveren. en hoef je ook niet elke 6 minuten te verantwoorden. vertrouwen en autonomie is voor ons heel belangrijk.

geen cv

wij zijn niet geïnteresseerd in je cv. wij zijn met name geïnteresseerd in waar jij naartoe wil, voor welke uitdagingen jij graag staat en hoe wij jou kunnen helpen in een zoektocht naar een rol waarin je van toegevoegde waarde kan zijn. en daar past geen cv of diplomadenken bij, vinden wij.

uitnodiging

dus stuur ons op je eigen manier een uitnodiging zodat wij met elkaar in gesprek kunnen gaan. en wie weet werken wij dan wel samen. je mag zelfs meedenken over de structuur van werkvierentwintig.

weten wij veel hoe we nieuw organiseren, maar samen komen we er wel uit. een werkgever/werknemer relaties vinden wij niet meer van deze tijd. ga jij vanuit het werkvierentwintig gedachtegoed aan de slag dan ben je gelijkwaardig en kan je in gesprek gaan over de organisatie van de organisatie.

solliciteren voor mensen werkvierentwintig

contact

info@werkvierentwintig.nl met als onderwerp: (niet) solliciteren voor mensen (met je naam)

ps: we sturen niks door aan derden, stuur ons alleen de direct nodige gegevens, op privacy gevoelige informatie zitten wij niet te wachten, paspoortgegevens en dat soort dingen. dat komt later wel (als het überhaupt nodig is).