sportvierentwintig

doe mee met sportvierentwintig. binnenkort komen we met een nieuwe dienst: sportvierentwintig. we willen graag weten of er interesse is. meld je dan aan op: info@werkvierentwintig met in de titel sportvierentwintig. laat je het ons weten hoeveel potentiële deelnemers je wilt inschrijven?

sportvierentwintig – maak werk van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

vitaliteit & duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt voor organisaties steeds belangrijker. het welzijn van mensen heeft direct effect op de prestaties van het werk en zorgt tevens voor lager ziekteverzuim.

een gemiddelde ziektedag kost een werkgever al snel € 200 – 250 euro. dat is zonde. om nog maar even te zwijgen over de menselijke kosten. daarnaast heeft een verminderde fitheid indirect effect op de prestaties van medewerker. vermoeidheid, slecht slapen, ongezond en snel eten leveren op den duur de nodige kosten op.

daarom ontwikkelen we samen een integrale aanpak om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid aan te pakken. tegelijkertijd verbeteren we de motivatie van medewerkers. dit levert een win-win situatie op. is de medewerker gezond dan is ook de organisatie gezond. positieve gezondheid klinkt niet alleen leuker, het levert ook rendement op.

het programma – sportvierentwintig

sportvierentwintig is een programma dat speciaal wordt afgestemd op de behoefte van de medewerker en wordt door de werkgever beschikbaar gesteld. omdat fitte en vitale medewerkers nu eenmaal gelukkiger en productiever zijn.

het programma helpt met de structuur en geeft een boost om het sporten beter op te pakken en te integreren in een gezond werk-leef patroon. de werkgever ondersteunt dit door tijd en geld (persoonlijk opleidingsbudget) beschikbaar te stellen. maar bovenal door autonomie en vitaliteit te bevorderen. we benaderen dit vanuit de gedragsmatige kant. sport is het middel om de nodige verandering binnen organisaties te realiseren.

sportvierentwintig & de werkvierentwintigmethode

we bieden sportvierentwintig daarom ook aan in combinatie met de werkvierentwintigmethode. de medewerker krijgt 2 á 3 x per week extra de ruimte om te kunnen sporten. dit kan voor, tijdens of na het werk zijn. het inkorten van de werkdag is daarom een onderdeel van sportvierentwintig. zeker gedurende een periode van 6 weken waarin we de combinatie pilot draaien.

pilot

sportvierentwintig bestaat uit ca. 24 sportmomenten in 6 weken. oftewel 4 sportmomenten in de week. waarvan er 2 onder de tijd van de werkgever en 2 sportmomenten in de tijd van de medewerker plaatsvinden. we vragen daarmee inzet van zowel werkgever als medewerker.

starten jullie samen met ons de pilot – sportvierentwintig op? meld je dan snel aan >> info@werkvierentwintig.nl of info@sportvierentwintig.nl

vol = vol (max. 24 deelnemers per 6 weken). hierdoor wordt persoonlijke aandacht gegarandeerd. start eerste pilot vanaf 1 september 2019.

basis programma (geheel online)

  • intake (wensen & mogelijkheden).
  • planning – individueel trainingsschema (24 sportmomenten in 6 weken) naar interesse van sporten. heb je een persoonlijk doel voor ogen, bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd. dan werken we er samen naartoe.
  • wekelijks contact: motivatie, evaluatie en resultaten (telefonisch/online).
  • afsluiting (afronding en mogelijke vervolgstappen).
  • investering per deelnemer € 240 (duur 6 weken)

extra opties

  • afspraken op locatie € 240 euro (vanaf 4 deelnemers per organisatie)
  • gezamenlijk trainen (hardlopen) € 240 euro (maximaal 4 deelnemers).
  • voedingsadvies (externe inhuur – wordt 1 op 1 doorberekend of direct doorverwezen).
  • techniektraining (externe inhuur – wordt 1 op 1 doorberekend of direct doorverwezen)

*deelname is op eigen risico. we zijn geen sportinstelling maar hebben ca. 5 jaar ervaring in de triatlon. we bevorderen sportmomenten en faciliteren de verandering binnen organisaties. we begeleiden & coachen. bij fysieke klachten (bij intake) en of twijfels tijdens de pilot verwijzen wij door naar de huisarts of fysio.