sportvierentwintig

sportvierentwintig, jouw online sportcoach. gefundeerd op wetenschappelijke inzichten.

basis programma

  • intake (wensen & mogelijkheden).
  • planning – individueel trainingsschema (24 beweegmomenten in 6 weken) naar interesse van sporten. heb je een persoonlijk doel voor ogen, bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd. dan werken we er samen naartoe. we zijn jouw online sportcoach.
  • wekelijks contact: motivatie, evaluatie en resultaten (telefonisch/online).
  • afsluiting (afronding en mogelijke vervolgstappen).
  • investering per deelnemer € 240 (duur 6 weken)

het programma – sportvierentwintig

sportvierentwintig is een programma dat speciaal wordt afgestemd op de behoefte van de medewerker en wordt door de werkgever beschikbaar gesteld. omdat fitte en vitale medewerkers nu eenmaal gelukkiger en productiever zijn.

het programma helpt met de structuur en geeft een boost om het sporten beter op te pakken en te integreren in een gezond werk-leef patroon. de werkgever ondersteunt dit door tijd en geld (persoonlijk opleidingsbudget) beschikbaar te stellen. maar bovenal door autonomie en vitaliteit te bevorderen. we benaderen dit vanuit de gedragsmatige kant. sport is het middel om de nodige verandering binnen organisaties te realiseren.

sportvierentwintig & de werkvierentwintigmethode

we bieden sportvierentwintig daarom ook aan in combinatie met de werkvierentwintigmethode. de medewerker krijgt 2 á 3 x per week extra de ruimte om te kunnen sporten. dit kan voor, tijdens of na het werk zijn. het inkorten van de werkdag is daarom een onderdeel van sportvierentwintig. zeker gedurende een periode van 6 weken waarin we de combinatie pilot draaien.

pilot

sportvierentwintig bestaat uit ca. 24 sportmomenten in 6 weken. oftewel 4 sportmomenten in de week. waarvan er 2 onder de tijd van de werkgever en 2 sportmomenten in de tijd van de medewerker plaatsvinden. we vragen daarmee inzet van zowel werkgever als medewerker.

starten jullie samen met ons de pilot – sportvierentwintig op? meld je dan snel aan >> info@werkvierentwintig.nl of info@sportvierentwintig.nl

vol = vol (max. 24 deelnemers per 6 weken). hierdoor wordt persoonlijke aandacht gegarandeerd. de eerste pilot is gestart op 1 september 2019.