1 op 1 begeleiding (premium)

haal het beste uit jezelf met 1-op-1 begeleiding van werkvierentwintig! bij werkvierentwintig geloven we dat een gezonde balans tussen werk, privéleven, ontspanning en beweging de sleutel is tot succes en geluk. daarom bieden wij een exclusief programma aan: 1 jaar lang persoonlijke begeleiding om jouw ideale balans te vinden en te behouden.

wat kun je verwachten van onze 1-op-1 begeleiding?

 1. persoonlijke aandacht: onze ervaren coaches staan klaar om jou te ondersteunen bij jouw unieke uitdagingen en doelen. geen standaardoplossingen, maar een aanpak die helemaal is afgestemd op jouw situatie.
 2. balans tussen werk en privé: samen werken we aan een optimale verdeling van jouw tijd en energie. we helpen je prioriteiten te stellen, effectief te plannen en stress te verminderen, zodat je meer kunt genieten van zowel je werk als je privéleven.
 3. ontspanning en beweging: regelmatige ontspanning en voldoende beweging zijn cruciaal voor jouw welzijn. onze coaches geven praktische tips en adviezen om deze elementen op een natuurlijke manier in jouw dagelijkse routine te integreren.
 4. continuïteit en groei: gedurende een heel jaar krijg je continue ondersteuning en feedback. we monitoren jouw voortgang en passen de begeleiding aan waar nodig, zodat je blijvende resultaten boekt.
 5. persoonlijke ontwikkeling: dit traject is niet alleen een investering in jouw huidige welzijn, maar ook in jouw toekomst. je leert vaardigheden en strategieën die je de rest van je leven kunt toepassen.

waarom kiezen voor werkvierentwintig?

 • deskundigheid: werkverentwintig is de expert op het gebied van werk-privé balans, stressmanagement en gezondheid.
 • op maat gemaakt: geen twee mensen zijn hetzelfde, dus onze begeleiding is volledig gepersonaliseerd.
 • resultaatgericht: wij streven naar meetbare en duurzame resultaten die jouw leven echt verbeteren.

voorbeelden:

 • je wilt meer tijd met je gezin doorbrengen, maar door je drukke baan en je neiging veel te werken schiet het erbij in. je merkt dat je minder fit en energie thuiskomt en niet de vriendelijkste versie bent naar je partner of kinderen?
 • je wilt dolgraag meedoen aan die grote uitdaging, een halve of hele triaton, de 4-daagse of een lange tocht door de bergen, maar kan wel wat begeleiding gebruiken?
 • je merkt dat je elke week een stukje minder fit wordt en de kilo’s kruipen er ook aan. tijd om een andere leefstijl te creëren, maar hoe doe je dat als je opgaat in de waan van de dag?

start vandaag nog met het vormgeven van jouw ideale leven, waar werk prima een onderdeel van kan zijn. neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat werkvierentwintig voor jou kan betekenen. samen zetten we tijdswinst op in gezondheidswinst. mail naar info@werkvierentwintig.nl onder de noemer 1 op 1 premium begeleiding.

*louis goulmy begeleidt je gedurende het hele jaar. zelf deelgenomen aan diverse halve en hele triatlons, marathons en de 60 van texel. zijn trainingsfilosofie is go slow or go home, in tegenstelling tot no pain nog gain, of de werkvariant: work hard play hard. deze methodes zijn een recept voor burn-out. werken (en sporten) gaat niet om hoe ja af kan zien, maar hoe je herstelt na een inspanning, zowel mentaal als fysiek. in zijn boek: echte mannen werken 4 dagen behandelt hij de macho werkcultuur die we in nederland nog hebben. zonde, want het leidt vooral tot afbreuk en niet naar een voldaan leven. dat kan anders, beter, leuker en fijner met het premium 1 op 1 programma van werkvierentwintig.