24

 

 

werkvierentwintig

ontdek de kracht van intrinsieke motivatie

 

 

 

werkvierentwintig maakt (toffe) organisaties nog toffer om voor, bij en mee samen te (blijven) werken.

 

willen jullie tot wel 10 x meer reacties op openstaande vacatures en meer personeel behouden? 1 van de oplossingen waar werkvierentwintig fan van is, is de 4 daagse werkweek. daar kunnen we vandaag de dag niet meer omheen (echt niet). zelfs met de krapte op de arbeidsmarkt is het een goed idee ook al klinkt dat tegenstrijdig. de 4 daagse werkweek is een recruitmentmagneet.

 

 

maatschappelijke uitdagingen

 

 onze arbeidsproductiviteit stagneert, we weten ondanks de krapte op de arbeidsmarkt technologische innovatie niet om te zetten in een hogere productiviteit of meer vrije tijd. ondertussen is het ziekteverzuim stijgende en de cijfers rondom motivatie en betrokkenheid  dalende. bedrijven hebben moeite om mensen aan te trekken en eenmaal binnen hebben ze vervolgens moeite deze te behouden. dat is naast een enorm risico ook nog eens een dure aangelegenheid.

daar heeft werkvierentwintig de oplossing voor. we kunnen werk namelijk veel beter indelen en inpassen in ons dagelijks leven, dat komt onze gezondheid, gezinnen, samenleving maar ook de productiviteit ten goede. het zorgt daarmee voor een win-win situatie (in de theorie wordt dit de mutual gains theory genoemd).

 

 

 

“er is een mismatch tussen wat de wetenschap weet en wat bedrijven en organisaties doen”.

 

 

 

onze samenleving snakt naar sociale innovatie

 

we* zullen maar gelijk met de deur in huis vallen. de 5 daagse werkweek en de 8 urige werkdag of varianten erop zijn onzinnig. hard/slim werken loont niet, lang werken wel en laat dat nu uitermate ineffectief zijn. dat kan echt echt anders, leuker, beter en effectiever, dat geldt niet alleen voor werkgevers maar ook voor medewerkers. samen pakken we de oorzaak aan, verbeteren we de motivatie van medewerkers en zorgen we samen voor een florerende organisatie en daar helpen de werkexperts van werkvierentwintig jullie graag bij.

 

 


met onze diensten op het gebied van ‘hr’, organisatieadvies & recruitment zorgen wij samen voor:

 

leukere collega, partner of ouder door een hogere frustratie tolerantie | lagere prikkelbaarheid

 meer reacties op openstaande vacatures, minder verloop | meer werkplezier & voldoening

verhoogde betrokkenheid & meer invloed | hogere medewerker- & klanttevredenheid

 fysiek en mentaal fitte medewerkers | lager ziekteverzuim en vrolijkere collega’s

meer vertrouwen & autonomie | betere (financiële) resultaten

meer flexibiliteit voor ouders | levensloopbestendig werk

minder nutteloze werktijd |  50% meer vrije tijd

meer transparantie | meer gelijkwaardigheid

 

 

samenwerken met werkvierentwintig: dat kan vanaf € 995,- per maand.

 

 kunnen jullie wel een zetje gebruiken om de overstap te maken naar een frisse kijk op mens, werk & inkomen en willen jullie er graag professionele begeleiding bij? de werkexperts van werkvierentwintig staan voor je klaar. schroom dus vooral niet om contact op te nemen. een toffe organisatie word en blijf je niet zomaar. samen werken we aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit anno 2023.

vind jij de energie aanstekelijk en willen jullie graag de volgende stap zetten en dus liever voor langere tijd met werkvierentwintig samenwerken? dat kan! we zullen jou met de nodige kennis & energie bestoken en helpen je om een aantrekkelijke organisatie te worden (of te blijven). ons laagdrempelige, no fuss to the point ‘hr’ & organisatieadvies is al mogelijk voor een vast bedrag per maand.

 

 e-mail: info@werkvierentwintig.nl

 

 

<<nog meer goed nieuws!>>

 

 

werkvierentwintig is de officiële nederlandse partner van 4 day week (global)

 

werkvierentwintig is de officiële nederlandse partner van 4 day week (global). er is dan ook goed nieuws, de pilot komt naar nederland toe en jullie kunnen meedoen!

 

 

 

disclaimer werkvierentwintig
[begin] *we hebben het over we, wij, ons en onze op deze website. met we, wij,ons en onze bedoel ik louis en mijn hond tessa, een ruwharige teckel (raadsel: 1 van ons heeft een grijze kuif en doet mega vaak dutjes, wie o wie is het?): wij houden geen systemen tevreden, zoals het invullen van fictieve uren voor een urencriterium. wij werken zoveel mogelijk asynchroon. we doen zo mij mogelijk aan zoom of teams, bellen is voor ons de default. wil je  face to face afspreken,dan nodigen we je uit voor een mooie wandeling op de posbank. wij spelen geen bedrijfje. veel organisaties pleiten voor tegenspraak en dat leveren we met alle plezier. we doen dat dan ook nog eens op een ongebruikelijke en uitdagende manier zoals met trailvrijdag en 15 minuten niksen? dat laatste is natuurlijk gekkigheid, maar misschien zit er wel een kern van waarheid in... de kortere werkweek is ook echt geen lariekoek. de ideale werkdag ligt tussen de 4 en de 6 uur, 5 om precies te zijn (maar laten we je nou net niet vast willen pinnen op tijd of locatie). daarom pleiten we ook voor een kortere of beter gezegd effectievere werkweek.uitgelezen? held![einde]