back to the… office

 

 

leuk dat je er bent, snuffel gerust rond en vergeet niet je gratis motivatierapport te maken (onderaan de pagina).

het uitgangspunt

dus jij gaat weer naar kantoor of toch niet? hybride werken is here to stay, maar wie zegt dat jij hybride moet werken? misschien vind jij het kantoor wel heerlijk en thuis mega vervelend. werken daar waar jij wilt, daar draait het bij werkvierentwintig om. voel je liever zand, gras of het speelgoed van je kinderen tussen je tenen? leef je uit. jij weet heel goed waar jij het beste kan werken. want, daar gaat wij altijd vanuit: de professional wil graag een bijdrage leveren aan de resultaten van de organisatie. vooruitgang boeken, resultaat zien, iets maken dat meer is dan de som der delen.

dat is ons eerste uitgangspunt. de default. de standaard. hier wijken wij niet van af. wist je dat locatie eigenlijk het minst interessante is aan de hele discussies over werken?

kansen

dat hybride werken biedt namelijk heel veel kansen op het gebied van:

  • mentale & fysieke gezondheid (gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte)
  • privé (je gezin, jezelf & je omgeving verdient ook je aandacht).
  • intrinsieke motivatie (de wetenschap met o.a. de zelf determinatie theorie).

wist je dat een euro geïnvesteerd in welzijn zich met een factor 12 uitbetaalt!? now you do. dit heeft daarom ook invloed op:

  • bedrijfsvoering (productiviteit/resultaat)

nieuw fundament

we maken een einde aan de fabrieksmindset op mens, werk & inkomen. zo maken we met de organisatie samen een integrale aanpak (zoals dat heet). zonder dat iedereen door dezelfde hoepel hoeft te springen. zoals de vrije denkers mooi zeggen: “structuren worden onopgemerkt voor werkelijkheid aangezien”. zo geldt dat ook voor of eigenlijk met werk. wij hebben er zelfs een methode voor ontwikkeld. we doen dat op basis van het idee technologie of sociale innovatie en noemen het de werkvierentwintigmethode

de aanpak

de aanpak van werkvierentwintig is anders dan anders. geen vooropgezet plan, maar we kijken samen naar wat wel & wat niet werkt. met de kennis die wij hebben op het anders werken. neem dan contact op met werkvierentwintig of vraag het e-book aan. wil je eerst nog een gratis motivatierapport maken, doe dat dan hier >> gratis motivatierapport <<

back to work programma

wil je nu ook meer sporten, dan hebben we samen met sportvierentwintig het back to work programma opgezet. wil je hier nu meer over weten, trek de hardloop of wandelschoenen dan maar aan. heb je een mountainbike of racefiets? ook prima. wij spreken namelijk niet af op kantoor. heb je meer met ‘the pool office’ trek dan je wetsuit uit de kast en ga mee het open water in. graag niet op casual vrijdag (neem dit niet al te persoonlijk). wil jij nu een frisse kijk op werk & inkomen steunen, bestel dan bijvoorbeeld een zomerset en draag de werkvierentwintig filosofie letterlijk uit.