ik hoef geen dikke leasebak

werkvierentwintig

de kracht van intrinsieke motivatie zit hem in het graag het juiste willen doen. motivatie die uit jezelf komt en niet van buitenaf opgelegd wordt. we zullen hier niet verder op ingaan, want je kan uiteraard ook waarde internaliseren. dit bespreken we in een latere blog. voor nu dit artikel van louis goulmy.

veel leesplezier

“ik hoef geen dikke leasebak. Ik wil geen vast kantoor of in de file staan van en naar het werk. Ik wil daar kunnen werken waar ik denk dat ik het beste kan werken. Ik wil resultaten boeken, vooruitgang zien en ervaren.. Ik wil autonoom kunnen handelen, ik wil kunnen samenwerken met mensen, soms op afstand, soms fysiek in 1 ruimte. Ik wil de muren niet op mij af zien komen, thuis of op kantoor.

Ik wil voldoende kunnen slapen, tijd met mijn familie doorbrengen. Ik wil kunnen sporten, de hond kunnen uitlaten en tijdens het hardlopen op dat probleem kauwen. Ik wil mijn best doen en van toegevoegde waarde zijn. Ik wil het systeem niet tevreden houden of ja knikken als ik nee denk. Ik wil niet opgeslokt worden door mijn agenda en geleefd worden. Ik wil regie over mijn eigen tijd, leven en energie.

lees het volledige artikel hier >> Ik hoef geen dikke leasebak. Ik wil geen vast kantoor of in de file staan van en naar het werk.