motivatiescan

we willen naast de fysieke gezondheid extra aandacht vragen voor de mentale gezondheid van mensen. de 3 belangrijkste elementen die bepalend zijn voor je psychologische welbevinden zijn ook cruciaal voor intrinsieke motivatie. met de motivatiescan krijg je inzicht in de kwaliteit van de motivatie en de mentale en fysieke gezondheid van mensen.

vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

autonomie is de determinant voor welzijn, creativiteit en probleemoplossend vermogen. de mate van autonomie die iemand ervaart wordt ook wel professionele ruimte genoemd. dit is de belangrijkste voorspeller van intrinsieke motivatie & gezondheid (o.a. werkplezier). dat maakt vitaliteit geen sluitpost maar integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. investeren in de  intrinsieke motivatie verhoogt de betrokkenheid (engagement) en de prestaties (performance) van de organisatie aanzienlijk!

de motivatiescan!

de motivatiescan geeft je inzicht in de kwaliteit van de motivatie, de aandachtspunten maar ook de sterke kanten in de organisaties. het spreekt voor zich dat gemotiveerde medewerkers bepalende factor zijn voor het succes van de organisatie.

de motivatiescan is in te zetten voor individuele medewerkers en voor teams.

aanmelden voor de motivatiescan? mail dan naar info@werkvierentwintig.nl