pilot werkvierentwintig (1 september 2021)

zou jij mee willen doen aan een pilot voor de 4 daagse werkweek en de 6 urige werkdag? zo ja, lees dan verder,

hoe ziet die pilot er dan uit?

nou, heel simpel: je start met werkvierentwintig de pilot per 1 september voor de duur van 6 weken. de pilot wordt gestart samen met meerdere organisaties tegelijkertijd. 6 weken van 4 dagen met een 6 urige werkdag. dat is grofweg de basis van de werkvierentwintigmethode. de deelnemers uit de diverse organisaties delen hun ervaringen in buddygroepen. zo kunnen ze van elkaar leren, elkaar helpen en misschien zelfs wel steunen (L). als je eenmaal door deze bril kijkt dan ziet je organisatie en werk er heel anders uit.

buddy groepen

deze groepen bestaan uit 4 tot 8 deelnemers zodat er voldoende ruimte is om elkaar ook een beetje te leren kennen. afhankelijk van het aantal deelnemers worden de groepen geformeerd. de groepsleden helpen elkaar. dat kan soms iets heel eenvoudigs zijn waar een pragmatische oplossing voor gevonden moet worden. het kan soms ook de structuur of de cultuur van de organisatie zijn. misschien valt het je wel op dat er veel wordt vergaderd, dat mensen een uitsmeer strategie hebben, er veel fouten worden gemaakt, de sfeer door vermoeidheid slechter wordt of dat je gek wordt aangekeken als jij die productiviteitshack toepast.  jouw doel is om de werkdag zo effectief en leuk mogelijk te maken en jouw organisatie (werkgever of opdrachtgever) is zo tof dat ze je vertrouwen en dat daarom ook aandurven (kudo’s (L) voor hen).

er zijn wel een paar voorwaarden:

– minimaal 2 deelnemers per organisatie (liefst meer, want dan zie en ervaar je meer).

– start 1 september 2021

– deelname zonder begeleiding is kosteloos (hoe meer zielen hoe meer vreugde).

(het enige wat werkvierentwintig dan doet is je onderbrengen in een buddygroep. je mag dan de hele website van werkvierentwintig gebruiken voor je inspiratie. je geeft dan ook toestemming aan ons om je bij max 7 andere deelnemers te plaatsen. er is een begin en eind bijeenkomst (online).

individuele begeleiding?

– wil je nu wel de pilot doen met online begeleiding en in een kleinere groep i.c.m. individuele begeleiding? maak nu nog gebruik van de vroegboekkorting van 1 juli tot 1 augustus  – 30% korting van € 600,- voor € 420 exclusief btw per deelnemer

  • reguliere prijs € 600 exclusief btw per deelnemer.

verrassing

je ontvangt een goodiebag bij aanvang van de pilot met daarin o.a. het boek van andrew yang: jouw baan gaat verdwijnen en dit is de oplossing. wil je dit nu ook? aanmelden kan door een mail te sturen naar info@werkvierentwintig.nl

 

ontdek de kracht van intrinsieke motivatie