pilot werkvierentwintig

jonge ouders van nederland opgelet. hoe houden jullie alle ballen in de lucht, hoe zorg je ervoor dat je kinderen bijtijds op bed liggen, met een gevulde buik en nog wat ouderlijke aandacht en liefde? hoe combineer jij werk en privé in een arbeidsmarkt die nog werkt zoals 100 jaar geleden? waarin we de 8 of soms wel 9 urige werkdag hanteren (vanuit gewoonte). bewezen effectief is het niet, toch doen we het.  daarom start werkvierentwintig een pilot. zou jij mee willen doen aan een pilot voor de 4 daagse werkweek en de 6 urige werkdag? zo ja, lees dan verder.

ook geschikt voor:

de pilot is overigens ook geschikt voor volwassenen zonder kinderen, met oudere kinderen, met 1 groot kind (mannen blijven altijd kleuters, true story) maar ook voor de 60+er die snapt dat korter werker veel effectiever is. van de bouw tot ict, van de zorg tot onderwijs. de 8 urige werkdag makes no sense om over de 5 daagse werkweek nog maar te zwijgen. ben je ouder dan 40, dan kan de 3 daagse werkweek wel eens het meest effectief zijn. uit onderzoek van het Melbourne Institute of Applied Economics and Social Research blijkt dat mensen boven de 40 het beter functioneren als ze 3 dagen werken (of 25 uur). daarna neemt de foutmarge en vermoeidheid enorm toe.

hoe ziet die pilot er dan uit?

je start met werkvierentwintig de pilot per de eerste van de maand. elke maand is de mogelijk om in te stappen. voor de duur van 6 weken,  4 dagen van ca. 6 urige werkdag. dat is grofweg de basis van de werkvierentwintigmethodede pilot wordt bij voorkeur gestart samen met meerdere organisaties tegelijkertijd. leer de tips & tricks op je werkdag en werkweek effectiever te maken. dat doen we niet alleen maar leren ook van elkaar, in kleine groepen via online sessies (mini masterclasses).

er zijn een paar voorwaarden.

– min. 2 deelnemers per organisatie (zo kan je van elkaar leren en meer impact hebben binnen de organisatie).
– € 595,- p.p. excl. btw.

wat krijg je ervoor?

– 4 online bijeenkomsten met de overige deelnemers, waarvan je kan leren, ervaringen en tips kan delen. (start, week 2, week 4 en afsluiting week 6).

er is altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen via whatsapp/telegram en voor de liefhebber (sms).

  • liever individueel starten. individuele begeleiding € 795,- excl. btw per deelnemer. daarmee ook geschikt voor zzp’ers.

werkvierentwintig pilot light (volledig asynchroon).

liever niet meedoen aan de pilot maar een 3, 6 maanden of een heel jaar begeleiding op afstand en uiteraard volledig asynchroon, zo kan jij al je vragen stellen per mail, app, you name it. het is wat minder intensief dan de pilot maar stelt je in staat om over een langere periode al je vragen te stellen, je werkwijze aan te passen en je werkweek te ‘optimaliseren’.

3 maanden – € 750,- excl. btw

6 maanden – € 1.250,- excl. btw

12 maanden – 2.000,- excl. btw

meld je aan door een mail te sturen naar info@werkvierentwintig.nl onder de noemer: pilot werkvierentwintig (light).

=