recruitment herontworpen

voor organisaties op zoek naar verkoeling in een oververhitte arbeidsmarkt

werkvierentwintig is de eerste detacheerder & recruiter op basis van de 4 daagse werkweek en de effectievere (max. 6 urige) werkdag. we helpen organisaties aan een geschikte kandidaat met recruitment of zoals wij het noemen reverse hiring, we denken niet alleen out of the box, zo handelen we ook. dit zorgt voor meer sollicitanten en beter gemotiveerde professionals. wij helpen bij het oplossen van recruitment- en wervingsproblemen in een oververhitte arbeidsmarkt (& we houden ook de bestaande medewerkers fit en vitaal).

wat wil je nog meer?

verfrissende HR oplossingen

werkvierentwintig is er voor verfrissende HR oplossingen, we zijn het ijskoude drankje zonder de calorieën, de milkshake zonder lactose, het ijsje zonder het hoorntje. we gaan voorbij de hippe ping pong tafels of andere goed bedoelde (oppervlakkige) oplossingen die een symptoom bestrijden. we gaan ook voorbij de maandag (de korte termijn), de week heeft nog meer dagen & op woensdag is het weekend woensdag. we gaan direct naar de bron van de (de)motivatie en pakken de oorzaak van de tekorten en of de uitstroom aan. daar zijn we gespecialiseerd in. lees in dit artikel waarom ook werkgevers baat hebben bij een frissere werkweek

voor organisaties?

ben je nu op zoek naar een ander type professional of ben jij de professional die graag remote en asynchroon werkt. schroom dan niet om ook contact met ons op te nemen. info@werkvierentwintig.nl en plan een (bel)afspraak in.

voor professionals

ben jij klaar met de 9 tot 5 structuur, aanwezigheids-, zichtbaarheids- of bereikbaarheidspremie? word dan een kollega (ja met een k, weten waarom klik dan op de link). zo kan jij locatie en tijd onafhankelijk werken (asynchroon werken hoeft niet, mag wel). de data is er vrij duidelijk over, volledig terug naar locatie is voor niemand goed.

“everything that is really great and inspiring is created by the individual who can labor in freedom” -albert einstein

jij werkt opgavegericht en krijgt de vrijheid die jij nodig hebt. zo werk jij niet alleen, maar dat draag je ook uit naar de organisatie en de mensen die er werken. jij wil net zoals hen gewoon-lekker-werken, je ding doen en lekker knallen. wij helpen je daarbij. je staat er niet namelijk alleen voor, wij zorgen voor de betrokkenheid en ruimte voor ontwikkeling.

ook geschikt voor z(z)p’ers. (zijn we niet allemaal zelfstandige professionals?). meld je vandaag nog aan door te mailen naar info@werkvierentwintig.nl.