tuinvierentwintig

tuinvierentwintig

 

sinds september 2020 bieden we ook tuinvierentwintig aan. dit doen we om praktische invulling aan de werkvierentwintigmethode te geven. met tuinvierentwintig nemen we mensen mee in de effectievere werkdag.

de tijd van lange dagen, kijk eens hoe groot mijn spierballen zijn is geweest. dat niet alleen, we maken het straatwerk van de klanten ook nog eens tip top in orde. met een goed humeur, goede gezondheid en geen versleten knieën of rug. waarom iets zwaars alleen tillen als je samen de last kan spreiden. zo wint iedereen!

 

ga jij mee?

 

denk als een wetenschapper en handel als een stratenmaker, dat is de doe-mentaliteit van werkvierentwintig vormgegeven in tuinvierentwintig.

 

mentale gezondheid

 

 wist je dat werken met je handen ook heel erg goed is voor je mentale gesteldheid. de frisse lucht, het zichtwerk en het moe en voldaan thuiskomen zijn ideale ingrediënten om als een blok in slaap te vallen. als extra invulling nemen we dan ook graag ook mensen mee die even wat minder lekker in hun vel zitten. het werken in de tuin/oprit/bestrating kan enorm helpen bij het herstel. het is vaak zichtwerk en fysiek werk geeft dikwijls enorm veel voldoening hierdoor snijdt het mes aan 2 kanten.

 

marktconform tarief

 

de opdrachtgever heeft hierdoor een marktconform tarief voor het onderhoud en mensen hebben een fijner herstel. dit doen we op basis van waardebepaling achteraf voor de mensen die meegaan. hebben we lekker op kunnen schieten of niet, het maakt niet uit omdat we gezamenlijk de lusten en de lasten delen. een toffe werkdag gehad en weer een mooi project neer kunnen zetten.

heb jij een toffe opdracht voor ons? wil jij deelnemen en meehelpen tijdens een klus?

 

mail ons!

 

mail naar info@werkvierentwintig met als onderwerp – beter tuinvierentwintig.