aanvragen e-book

bedankt voor het aanvragen van het e-book.

in dit e-book (pdf bestand) hebben we de belangrijkste blogs gebundeld. vul je naam en e-mailadres in en we sturen je persoonlijk het e-book, ontdek de kracht van intrinsieke motivatie van werkvierentwintig op. in dit e-book staan 12 korte verhalen die we gebundeld hebben om jou van inspiratie te voorzien. we geven daarin een voorproefje van ons werk en manier van denken.

het gaat volgens werkvierentwintig namelijk niet zozeer om technologie van dingen, maar om idee technologie. we nemen je graag mee in een andere kijk op control & motivatie. met een frisse kijk op de werkweek en de werkdag. wij zijn er voor politieke partijen, vakbonden en werkgeversorganisaties, maar ook voor de mkb’er die stoeit met het thema vitaliteit, motivatie, control you name it.

dat is nog niet alles.

als bonus ontvang je de link naar een gratis e-learning cursus  (coursera) van de bedenker van de zelfdeterminatietheorie. hij neemt je mee in de wondere wereld van intrinsieke motivatie, van werk en topsport tot onderwijs, geluk en gezondheid. hier kan je jezelf registreren en meer te weten te komen over de wetenschap achter motivatie.

wij gebruiken de contactgegevens voor het toezenden van het e-book, je geeft hiermee toestemming om benaderd te worden door werkvierentwintig. uiteraard avg proof.

bedankt voor het aanvragen en graag tot snel!

met vriendelijke groet,
louis goulmy,
oprichter van werkvierentwintig