keytoe work

wat is de sleutel tot goed werk?

het boek 99 problems but the boss ain’t one beschrijft het verhaal van een organisatie die oude structuren loslaten. een verhaal over vallen en opstaan. over de uitdagingen die het met zich meebrengt maar vooral de kansen die het biedt. een eerlijk inkijkje in de keuken van een niet alledaagse organisatie.

het brengt meer vrijheid in het werk, maar met vrijheid komt ook eigenaarschap & verantwoordelijkheid. hoe gaan mensen daarmee om en is het voor iedereen geschikt? lees meer over de link tussen keytoe & werkvierentwintig in deze blog en kom meer te weten waarom we gestart zijn met Keytoe Work. bekijk ook eens de gasten van KeytoeY & het online cursusplatform Keytoe Academy met het codewoord: werkvierentwintig ontvang je een verrassing.

bestel het boek >> hier <<

bekijk ook >> het kollegamodel van keytoe

wij werken graag in de vorm van een partnerschap. waarin gedurende een langere periode samenwerken. zeg maar gerust dat we collega’s worden. een soort van brother from another mother. a sister from another mister. enfin, jullie snappen dat wel. Keytoe noemt dit het KOLLEGA-model.