zomerkamp 2024 werkvierentwintig

de zomerperiode, altijd een fijne periode om volop van te genieten. die 3 weken vakantie die je tussendoor hebt zijn mega lekker maar vliegen vaak voorbij. bij werkvierentwintig vinden we dat zonde. wat nu als we ervoor zorgen dat die vakantie de kers op de taart is, maar er tegelijkertijd meer ruimte is voor plezier en ontspanning. of hoe regel je de opvang van je kinderen als je zelf maar 3 weken hebt en de schoolvakantie met gemak 6. dat kan anders, daarom hebben we het zomerkamp van werkvierentwintig bedacht.

we praten wel over meer spelen en meer bewegen en meer lummeltijd en meer niksen en minder lang werken, maar het komt-er-nooit-van. want we moeten-uren-maken. zucht. steun. puf. super stom. vind ik. daarom is er deze zomer het zomerkamp van werkvierentwintig.

het zomerkamp van werkvierentwintig houdt in dat we 6 weken lang een 4-daagse werkweek met werkdagen van ca. 6 uur hebben en met wekelijks 1 op 1 begeleiding (en bij voldoende animo elke week een webinar van experts). ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je zwembroek of bikini mee. zo houd je volop tijd over om lekker te genieten van het mooie weer, leuke dingen te doen (met de kinderen of partner) zonder vakantie op te nemen.

misschien zit je al wel op de camping en of in mijn geval val je in slaap tijdens de tour (mijn guilty pleasure). de geluiden van de wielen die over het wegdek zoeven en het helikopter geluid… oke ik dwaal af.

je zal merken dat je dan evenveel (of meer) doet en dat het niet ten kosten gaat van je resultaten (en anders is het sowieso een mooie pilot durfal dat je er rondloopt) en er ruimte is voor andere dingen buiten het werk om. de vakantie is dan de kers op de taart. het programma is ook los in te zetten als vitaliteitsprogramma. gun je medewerkers een toffe zomer buiten die 3 weken vakantie om (ideaal voor mensen met (jonge) kinderen). wil je meer informatie ontvangen stuur dan een e-mail naar info@werkvierentwintig.nl met 🎈waterballonnengevecht aan🎈

start zomerkamp: 1 juli 2024 met speciaal zomertarief. ik zat te denken aan 24% rabatt/rabais/sconto op de individuele pilot. teamdeelname, prijs op maat.

*niet geschikt voor volwassenen die lijden aan permanente serieusheid (vrije denkers).