kandidaten aangeboden

ben je op zoek naar gemotiveerde mensen. op deze pagina vind je een overzicht van kandidaten die zich aangemeld hebben bij werkvierentwintig detachering.uiteraard in overleg met kandidaat ook mogelijk om rechtstreeks in dienst te gaan of middels een zzp-constructie. werkvierentwintig doet de bemiddeling en de begeleiding, ook wanneer ze in dienst getreden zijn. bij werkvierentwintig promoten we asynchroon werken (locatie en tijd zijn een middel en geen doel). 

 • kandidaat 1: leidinggevende achtergrond inzetbaar als ‘hr’directeur of strategisch hr adviseur.

persoonlijke noot: wat voor mij persoonlijk belangrijk is autonomie in mijn functie om eigen werk/prive goed te kunnen organiseren (af en toe werk vanuit thuis af). ik werk liefst aan iets goeds – voor de aarde en mensen.

 • kandidaat 2: psychologie & marketing achtergrond inzetbaar op diverse gebieden, goed in het coachen van een team.

persoonlijke noot: bij werkvierentwintig weet ik dat ik gesteund word om meer autonomie te hebben en help dan ook graag organisaties en de mensen die er werken om belemmerende, beperkende structuren aan te pakken.

 • kandidaat 3: onderzoeker met een achtergrond in welzijn.

persoonlijke noot: nu het belang van welzijn op het werk belangrijker wordt help ik graag, vooral overheidsinstanties mee om beleid te maken dat hierop aansluiting vind.

 • kandidaat 4: bedrijfsvoering – controller achtergrond.

persoonlijke noot: als controller weet ik dat ik niet 8 uur op een dag effectief kan zijn. juist dan sluiper er fouten in en stapel ik vermoeidheid. met werkvierentwintig weet ik dat tijd geen doel is, resultaten wel en juist daar haal ik voldoening uit.

 • kandidaat 5: zoekt een uitdaging in export management/marketing& sales/accountmanagement/international relatiebeheer

persoonlijke noot: met mijn talenknobbel pas ik prima in internationale organisaties en ben daardoor breed inzetbaar.

 • kandidaat 6: officemanager/personal assistant/directiesecretaresse/projectondersteuner

persoonlijke noot: ik werk graag op basis van vertrouwen, wederkerigheid en intrinsieke motivatie, werkvierentwintig detachering sluit daar precies op aan.

 • kandidaat 7: boekhouding en adminstratie

persoonlijke noot: ik werk remote omdat ik zowel in nederland als in het buitenland woonachtig ben. mijn voorkeur gaat uit naar zzp’er, maar als er een organisatie is waar ik dit kan blijven combineren dan sta ik daar open voor.

 • kandidaat 8: projectmanagement  & hr – ontwikkeling

persoonlijke noot: het maakt mij niet uit welke organisatie het is, als ze het gedachtegoed van werkvierentwintig hanteren dan ben ik fan.

 • kandidaat 9: duurzaamheidssector/procesmatige functies/change management

persoonlijke noot: een baan met meer vrijheid klinkt uiteraard als muziek in mijn oren, werk het liefst vanuit huis, maar anders combineer ik het graag binnen de regio eindhoven.

 • kandidaat 10: persoonlijke assistent/VA

persoonlijke noot: als PA of inmiddels VA weet ik mensen te ontzorgen, dat doe ik veel vanuit huis en werk als zzp’er voor meerdere opdrachtgevers.

 • kandidaat 11: hr medewerker – recruitment

persoonlijke noot: het van 9 tot 5 verplicht op kantoor zitten 5 dagen in de week maakt mij niet perse altijd gelukkig. ik houd van vrijheid, zelfstandigheid, contact met mensen.

ben jij op zoek naar gemotiveerd personeel en zie jij in bovenstaande omschrijving een geschikte kandidaat, neem dan contact op met werkvierentwintig.nl. wil jij als kandidaat bij werkvierentwintig detachering aan de slag, mail dan met in de koptekst je vakgebied en in de mail zelf je linkedinprofiel. een korte omschrijving is voldoende en dan nemen we contact met je op.