pilot werkvierentwintig

jonge ouders van nederland opgelet. hoe houden jullie alle ballen in de lucht, hoe zorg je ervoor dat je kinderen bijtijds op bed liggen, met een gevulde buik en nog wat ouderlijke aandacht en liefde? hoe combineer jij werk en privé in een arbeidsmarkt die nog werkt zoals 100 jaar geleden? waarin we de 8 of soms wel 9 urige werkdag hanteren (vanuit gewoonte). bewezen effectief is het niet, toch doen we het.

daarom start werkvierentwintig een pilot. zou jij mee willen doen aan een pilot voor de 4 daagse werkweek en de 6 urige werkdag? zo ja, lees dan verder.

ook geschikt voor:

de pilot is overigens ook geschikt voor volwassenen zonder kinderen, met oudere kinderen, met 1 groot kind (mannen blijven altijd kleuters, true story) maar ook voor de 60+er die snapt dat korter werker veel effectiever is. van de bouw tot ict, van de zorg tot onderwijs. de 8 urige werkdag makes no sense om over de 5 daagse werkweek nog maar te zwijgen.

ben je ouder dan 40, dan kan de 3 daagse werkweek wel eens het meest effectief zijn. uit onderzoek van het Melbourne Institute of Applied Economics and Social Research blijkt dat mensen boven de 40 het beter functioneren als ze 3 dagen werken (of 25 uur). daarna neemt de foutmarge en vermoeidheid enorm toe.

hoe ziet die pilot er dan uit?

je start met werkvierentwintig de pilot per de eerste van de maand. elke maand is de mogelijk om in te stappen. voor de duur van 6 weken,  4 dagen van ca. 6 urige werkdag. dat is grofweg de basis van de werkvierentwintigmethode.

de pilot wordt bij voorkeur gestart samen met meerdere organisaties tegelijkertijd. leer de tips & tricks op je werkdag en werkweek effectiever te maken. dat doen we niet alleen maar leren ook van elkaar, in kleine groepen via online sessies (mini masterclasses).

het fundament

uiteindelijk draait het niet om tijd, maar om het fundament dat we onder werk gelegd hebben. samen stappen we af van de fabrieksmindset op mens, werk & inkomen, voor tenminste de duur van 6 weken. bevalt het niet, ga dan weer terug naar wat je gewend bent.

er zijn een paar voorwaarden.

– min. 2 deelnemers per organisatie
– € 595,- p.p. excl. btw.

er is altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen via whatsapp/telegram en voor de liefhebber (sms).

  • liever individueel starten. individuele begeleiding € 795,- excl. btw per deelnemer. daarmee ook geschikt voor zzp’ers.

pilot werkvierentwintig light (volledig asynchroon).

– in 6 weken tijd al je vragen stellen via mail, whatsapp/telegram en voor de liefhebber (sms). € 299,- excl. btw.

inschrijven kan door te mailen naar info@werkvierentwintig.nl