individuele pilot werkvierentwintig

ouders van nederland opgelet! hoe houden jullie alle ballen in de lucht? hoe zorg je ervoor dat je kinderen bijtijds op bed liggen, met een gevulde buik en nog wat ouderlijke aandacht en liefde? hoe combineer jij werk en privé in een werkomgeving die nog gebouwd is op de fundamenten van 100 jaar geleden?

de pilot

daarom start werkvierentwintig een pilot*, de werkvierentwintig pilot of misschien kunnen wel het gewoon een werkvierentwintig bootcamp noemen. krijg 6 weken lang experimenteerruimte van je werkgever door mee te doen pilot voor de 4 daagse werkweek en de 6 urige werkdag. werkvierentwintig is jouw professionele smoes om eindelijk eens afscheid te nemen van die verouderde werkweek (en de fundamenten die eraan ten grondslag liggen). waarin we de 8 of soms wel 9 urige werkdag hanteren (vanuit gewoonte). bewezen effectief is het niet, toch doen we het.

de optimale werkdag

de meeste mensen geven aan tussen de 3 en de 5 uur effectief (en structureel) te kunnen werken. consistentie wint het altijd van intensiteit. de optimale werkdag ligt daarmee tussen de 4 en de 6 uur, met een flinke dosis flexibiliteit en autonomie. het laatste wat werkvierentwintig wil is je juist niet vastpinnen op tijd (of locatie).

hoe ziet die pilot er dan uit?

je start met werkvierentwintig de pilot per de eerste maandag van de maand. elke maand is de mogelijk om in te stappen. voor de duur van 6 weken,  4 dagen van ca. 6 urige werkdag. dat is grofweg de basis van de werkvierentwintigmethode

er zijn een paar voorwaarden.

  • individuele begeleiding € 1.995,- excl. btw per individuele deelnemer. daarmee ook geschikt voor zzp’ers. per 2 deelnemers per organisatie € 1.595,- p.p. excl. btw.

wat krijg je ervoor?

+  6 x wekelijkse 1 op 1 begeleiding.

+  er is altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail/whatsapp/telegram en voor de liefhebber (sms)

werkvierentwintig pilot light (volledig asynchroon).

liever niet meedoen aan de pilot maar een 1, 3 of zelfs 6 maanden begeleiding op afstand en uiteraard volledig asynchroon. het is wat minder intensief dan de pilot maar stelt je in staat om over een langere periode al je vragen te stellen, je werkwijze aan te passen en je werkweek te ‘optimaliseren’ en ondertussen je werkgever en of opdrachtgever te overtuigingen van de nut en noodzaak van de optimale werkweek.

  • 1 maand – € 695,- excl. btw.
  • 3 maanden – € 1.795,- excl. btw
  • 6 maanden – € 2.995,- excl. btw

meld je aan door een mail te sturen naar info@werkvierentwintig.nl onder de noemer: pilot werkvierentwintig (light).