vitaliteitsprogramma – werkvierentwintig

we zitten te veel en sporten/bewegen te weinig. we hebben in nederland te maken met beweegarmoede, met alle gevolgen van dien. met dit vitaliteitsprogramma zetten we tijdswinst om in gezondheidswinst. zo geven 63% van de mensen aan dat ze, bij een 4 daagse werkweek, meer ruimte hebben om te sporten. bovendien kunnen we makkelijk snijden in het aantal uur dat we werken. wist je dat meer sporten ook bevorderlijk is voor je werkprestaties?

hoewel bekend is dat bewegen gezond is, beweegt of sport de helft van de nederlandse bevolking vrijwel nooit. bijna zesduizend van hen overlijden elk jaar. hun harten kapot. vaatstelsels verstopt. hersenen slecht doorbloed. de binnenkant van bloedvaten beschadigd – virussen die vrij baan hebben naar longen, darmen, hersenen. ze krijgen kanker. dementie. verstopte vaten. hartaanvallen.

daarom heeft werkvierentwintig een programma ontworpen om tijdwinst om te zetten in gezondheidswinst.

  • 6 weken, wekelijkse begeleiding.

  • een 4 daagse werkweek.

  • werkdagen van ca. 6 uur.

  • 4 sportmomenten per week.

willen jullie ook vitaliteit bevorderen en de duurzame inzetbaarheid vergroten, vraag dan naar het vitaliteitsprogramma van werkvierentwintig en we stellen een offerte voor jullie organisatie op. wil je individueel meedoen? meld je dan aan bij de pilot van werkvierentwintigkom in beweging en mail naar info@werkvierentwintig.nl