echte mannen werken 4 dagen

 

het boek “echte mannen werken 4 dagen” van louis goulmy is een pleidooi om af te stappen van de traditionele 40-urige werkweek en te experimenteren met kortere werkdagen en het basisinkomen. onderbouwd met recente onderzoeken naar de positieve effecten van kortere en minder werkdagen, biedt het boek praktische inzichten en inspiratie voor werkgevers om aantrekkelijk en toekomstbestendig te blijven in een veranderende arbeidsmarkt. de schrijfstijl is prettig en de auteur rekent af met clichés. recensenten zijn het erover eens dat het boek je aan het denken zet en de transitie die sinds covid is ingezet extra kracht bijzet.

boek echte mannen werken 4 dagen geschreven door Louis Goulmy

 

download hier een voorproefje.

 

wil je een gesigneerd exemplaar bestellen* (met een leuke boodschap)? mail dan naar info@werkvierentwintig.nl onder de noemer: boek bestellen, vermeldt dan ook even je adres zodat ik weet waar het boek naartoe kan. ik stuur je dan een factuur voor de betaling toe. zit je daar niet op te wachten (geeft niet) je kan ook direct online bestellen (zonder verzendkosten). heb je nog meer trek gekregen en wil je verder lezen, met interview en een 10pagina grote preview >>  klik dan op ja ik wil het boek (zonder verzendkosten) bestellen.

 

>> ja ik wil het boek (zonder verzendkosten) bestellen << 

 

 

regelmatig wordt het boek genoemd in reviews & podcasts, zoals deze:

*bij werkvierentwintig betaal je wel verzendkosten in NL +€ 7,95, naar België € 9,95. bij 4 of meer boeken zijn de verzendkosten voor rekening van werkvierentwintig. de link zonder verzendkosten brengt je naar managementboek (.nl) en dat is een affiliatielink. wil je nu verder ingaan op het onderwerp (o.a. 4 daagse werkweek en duurzame inzetbaarheid) binnen jullie organisatie? bestel dan minimaal 20 boeken en krijg korting op het sprekerstarief.

ps: als je het boek gekocht en gelezen hebt zou het gaaf zijn als je een review achterlaat op een paar van de grote boekenwebsite zoals bruna, bol en managementboek. wil je het boek taggen op social media gebruik dan de #emw4d eventueel aangevuld met #4daagsewerkweek

pps: het boek is uiteraard ook uitermate geschikt voor vrouwen en niet alleen voor of om aan mannen te geven. uiteraard kan je het boek ook voor jezelf bestellen. misschien wil je je partner wel overhalen om 4 dagen te werken? alle mogelijke veranderingen in de (werk)relatie zijn voor eigen risico.