echte mannen werken 4 dagen

het boek “echte mannen werken 4 dagen” van louis goulmy is een pleidooi om af te stappen van de traditionele 40-urige werkweek en te experimenteren met kortere werkdagen en het basisinkomen. onderbouwd met recente onderzoeken naar de positieve effecten van kortere en minder werkdagen, biedt het boek praktische inzichten en inspiratie voor werkgevers om aantrekkelijk en toekomstbestendig te blijven in een veranderende arbeidsmarkt. de schrijfstijl is prettig en de auteur rekent af met clichés. recensenten zijn het erover eens dat het boek je aan het denken zet en de transitie die sinds covid is ingezet extra kracht bijzet.

op dit moment ligt het script bij de vormgever, daarna gaat deze naar de drukker om vervolgens in de handen van de lezer te komen.

wil je alvast een gesigneerd* exemplaar bestellen (met een leuke boodschap)? mail dan naar info@werkvierentwintig.nl

*bij werkvierentwintig betaal je (helaas) wel verzendkosten € 7,95- (anders loont het niet om het boek vanuit werkvierentwintig te verkopen). je moet iets overhebben voor een persoonlijke boodschap en lieve woordjes. zit je daar niet op te wachten (geeft niet) je kan ook direct online bestellen (zonder verzendkosten) >> klik dan hier