detachering werkvierentwintig

werkvierentwintig is in 2024 gestart met detachering. de wereld van werk is aan het veranderen en daar helpt werkvierentwintig graag een handje bij. we detacheren mensen op basis van de 4-daagse werkweek en helpen organisaties met een frisse kijk. werkvierentwintig zou werkvierentwintig niet zijn als we alvast een aanloop nemen.

omdat het simpelweg beter werkt dan een 5 daagse werkweek (zo tonen de pilots aan). want waarom zou je mensen nog betalen op basis van uurtje factuurtje? we noemen het detachering anno nu. laten we werk de 21ste eeuw in helpen en fundamenten uit de vorige eeuw achterlaten waar ze horen > in de geschiedenisboeken. wij zijn de vernieuwers die de organisaties kan helpen de volgende stap te zetten in de kijk op mens, werk & inkomen.

werkvierentwintig heeft daarom een gevulde portefeuille met bekwame mensen. mensen die vaak gezien worden als non-conformisten. ze stellen dingen ter discussie en dat kunnen ze vanuit de detacheringstrol doen. ze helpen daarmee de organisatie en de mensen die er werken kleur te geven. het zijn de innovators waar jullie organisatie naar snakt en de early adopters steunt bij de verandervraagstukken.

heb je een personeelsvraagstuk, schakel werkvierentwintig detachering dan in voor een passende oplossing.

er zijn genoeg detacheerders die jullie uurtjes willen verkopen. mochten jullie simpelweg uren willen in plaats van resultaat, dan verwijzen we jullie graag door naar onze collega detacheerders. dat model zou niet overeenkomen met wat we met werkvierentwintig bepleiten. bij werkvierentwintig nemen we namelijk afscheid van de fabrieksmindset op mens, werk & inkomen. tijd staat niet gelijk aan resultaat en de prikkel van uren past niet om dat bij jullie voor elkaar te krijgen. bovendien waarom zouden we nog (on)zichtbaar klokken. denken we echt dat uurtje factuurtje mensen motiveert?

nee natuurlijk niet.

om organisaties een zetje te geven in de goede richting en degene te belonen die zich hiervoor inzetten hanteren we de volgende kortingspercentages*

– op dagbasis, 1 % korting.
– op weekbasis, 2.5% korting.
– op maandbasis, 5% korting.
– op kwartaalbasis, 10% korting.

*bij vooruit betalen.

mail naar info@werkvierentwintig met in de koptekst: detachering werkvierentwintig en benoem waar jullie naar op zoek zijn. er is een diverse groep mensen die zich beschikbaar heeft gesteld van IT tot HR.