spreker gezocht?

rethinking work

BAM! daar zaten we dan.

thuis!

van de ene op de andere dag zag onze wereld er anders uit. 1,5 meter. dat is de afstand die iedereen zich nu in de oren heeft geknoopt. 1,5 meter is de ruimte die je nodig hebt om gezond te kunnen blijven.

vitale medewerkers

1,5 meter is de psychologische ruimte die mensen nodig hebben. werkvierentwintig noemt dat professionele ruimte. de mix tussen gezonde kaders (regels en richtlijnen) en autonomie is de sleutel tot vitale medewerkers. autonomie is namelijk de determinant voor welzijn en is daarmee een basispsychologische behoefte, zoals zuurstof, onderdak en eten dat is voor je fysieke gestel.

1,5 meter… die gevoelsmatige ruimte heeft iedereen nodig!

basisinkomen

met werkvierentwintig helpen wij organisaties anders te kijken naar werk (en naar inkomen). wij zijn sterk voorstander van een basisinkomen, zo zijn mensen nooit volledig afhankelijk van werk of opdrachtgever. maar naast inkomen is salaris (inkomen uit werk) ook een belangrijk aspect. hoe zorg je ervoor dat geld geen issue is, zodat intrinsieke motivatie volop kan gedijen?

ziekteverzuim

als medewerkers financiële zorgen hebben is dat ook niet goed voor de organisaties. immers zorgt dat voor minder functioneren en zelfs een hoger ziekteverzuim. terwijl jullie er alles aan doen om de mensen gezond te houden. door een bredere kijk op werk en inkomen wint iedereen.

of zoals nash het zegt: als iedereen voor zijn of haar eigen ideale uitkomst gaat, dan staat iedereen uiteindelijk met lege handen.

bedrijfskundige vraagstukken

spelen jullie met vraagstukken over anders werken, sociale innovatie, intrinsieke motivatie en ‘in control’ zijn. huur ons dan in als spreker/dag gast of sparringspartner. wij beloven jullie een positief kritisch, soms een beetje baldadig maar vooral een constructief geluid te laten horen.

bandbreedte

de waardering: doe ons een voorstel, wij vinden waardering achteraf heel tof maar spreken wel graag een bandbreedte af, zo hebben we gezamenlijke kaders, vertrouwen, wederkerigheid & autonomie! we walk the talk.

interesse, mail dan naar info@werkvierentwintig.nl (spreker gezocht) of sms naar 0624444981 en we maken een (bel)afspraak. we werken zoveel mogelijk op afstand, maar in dit geval maken wij een uitzondering!

*wie nu boekt krijgt er zekerheid voor terug. de fysieke agenda is nu leeg. je hebt hiermee dus eerste keus.