motivatiescan

waarom?

waarom kom jij s’ochtends je bent uit? het is de meest basale vraag die er is rondom motivatie. we weten ook allemaal dat motivatie de sleutel is voor het leveren van duurzame resultaten. laat de professional dat nu net ook willen! het spreekt voor zich dat gemotiveerde medewerkers bepalende factor zijn voor het succes van de organisatie.

met de toename in het aantal burn-outs (en mogelijke bore-outs) willen we dan ook extra aandacht vragen voor de fysieke gezondheid en de mentale gezondheid van mensen. laten we mensen weer de regie over hun leven voeren en hun autonomie niet afnemen.

autonomie is daarom de sleutel

autonomie is de determinant voor welzijn, creativiteit en probleemoplossend vermogen. de mate van autonomie die iemand ervaart wordt ook wel professionele ruimte genoemd. dit is de belangrijkste voorspeller van intrinsieke motivatie & gezondheid (o.a. werkplezier). dat maakt vitaliteit geen sluitpost maar integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. investeren in de  intrinsieke motivatie verhoogt de betrokkenheid (engagement) en de prestaties (performance) van de organisatie aanzienlijk. een hogere ROI bestaat er niet.

de motivatiescan!

met de motivatiescan krijg je inzicht in de kwaliteit van de motivatie en de mentale en fysieke gezondheid van mensen. de motivatiescan geeft je inzicht in de aandachtspunten maar ook de sterke kanten in de organisaties. de motivatiescan is in te zetten voor individuele medewerkers en voor teams.

wil je graag meer informatie of een op maat gemaakte prijsopgave ontvangen mail dan naar info@werkvierentwintig.nl onder de noemer motivatiescan. leg in de mail kort uit om hoeveel mensen het gaat, welke organisatie het gaat en waar jullie tegenaan lopen. dan zorgen wij voor een passend voorstel.