benieuwd naar de werkexperts?

stoeien jullie met organisatievraagstukken op het snijvlak met hr, dan hebben jullie een werkexpert van werkvierentwintig nodig. waarom geen consultant of organisatieadviseur?

– omdat werkexpert veel leuker klinkt.

– omdat er wel wat werk te doen is rondom de organisatie van werk zelf?

werkvierentwintig is gespecialiseerd in motivatie en control, met eigenlijk alles rondom werk, behalve het werk zelf. dat werk wordt gedaan door jou en je collega’s en daar weten jullie veel meer vanaf dan welke buitenstaander dan ook. veel mensen geven aan het werk wel leuk te vinden maar dat gedoe rondom werk niet. daar zit vaak de pijn en het euvel. dat is de reden dat veel mensen gedemotiveerd raken en soms vertrekken, maar in het ergste geval blijven.

daarom is er goed nieuws🎉

met werkvierentwintig maken we (toffe) organisaties nog toffer om voor, bij en mee samen te (blijven) werken. we zitten daarmee op het snijvlak van good old ‘HR’ en organisatieadvies.

waar ‘we’ goed in zijn?

  • behouden en aantrekken van mensen (een recruitment campagne is leuk, maar dweilen met de kraan open wat minder)

  • werk verleuken en versimpelen (waarom makkelijk doen als het moeilijk ook kan).

  • kwaliteit van motivatie verbeteren (nooit meer klagen bij het koffiezetapparaat)

  • pilots met de effectievere werkweek (met o.a. de 4 daagse werkweek vanuit 4 day week global).

zo bestaat er de mogelijkheid om een externe werkexpert in te huren of iemand tijdelijk in dienst te nemen. we helpen je bij de zoektocht, want steeds vaker melden zich mensen bij ons aan die afgestudeerd zijn op bijvoorbeeld de kortere (effectievere) werkweek. mocht je op zoek zijn naar een werkvierentwintig werkexpert schroom dan niet om werkvierentwintig te benaderen. dan plannen we een belafspraak in.

ps: vraag niet naar junior, medior of senior experts, daar doen we bij werkvierentwintig niet aan. bij ons hoef je niet eerst een paar broeken te verslijten om als expert benoemd te worden. het zijn verkapte labels, vaak een indicatie voor leeftijd. bij werkvierentwintig zijn alle experts volwaardige experts en helpen we elkaar met raad en daad. en van die diversiteit… daar profiteert de opdrachtgever van.