training: elke dag 2 uur tijdswinst

er zijn maar weinig organisaties die op basis van de 6-urige werkdag werken, maar waarom eigenlijk, wie zegt dat de 8-urige werkdag en de 5-daagse werkweek het beste werkt? in de training, elke dag 2 uur tijdswinst gaan we aan de slag om de werkdag een stukje leuker en effectiever te maken. samen verlagen we de werkdruk, verhogen we het werkplezier, neemt de voldoening toe en het ziekteverzuim af.

  • we pakken tijd en energieslurpers aan;

  • elimineren onnodige werkzaamheden;

  • bespreken ongeschreven regels;

  • vergroten de zelfstandigheid.

  • verbeteren de mentale en fysieke gezondheid.

elke dag 2 uur tijdswinst, het is makkelijker te realiseren dan we denken. we kunnen makkelijk in het aantal uur snijden zonder aan resultaat in te leveren. zo geven we mensen meer autonomie en regie terug over hun werkdag en blijft er meer tijd over voor andere aardse zaken, zoals slaap, ontspanning en gezin. hierdoor neemt de kwaliteit van het werk, je week en het weekend toe.

willen jullie graag de training (incompany) verzorgd hebben, neem dan contact op met werkvierentwintig en we stellen een passend voorstel voor jullie op. mail naar info@werkvierentwintig.nl onder de noemer: training, elke dag 2 uur tijdswinst.

 

in het boek ons werk is stuk schetst martijn aslander en zijn co auteurs dat voor onze huidige werk 5 uur de max is.

 

praktische informatie:

  • bij werkvierentwintig hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een 10 tot 14:00. de training start daarom rond 10 uur en eindigt uiterlijk om 14:00 uur. locatie in overleg.

denk je nu: das wel heel kort en waarom die timing?
10:00 tot 14:00 is ongeveer de tijdsspanne waarin mensen het meest scherp zijn. dit heeft te maken met je circadiane ritme.

waarom maar max. 4 uurtjes?

omdat nog meer in je brein te stoppen geen enkele zin heeft. de emmer zit dan vol. beter gedoseerd aanpakken dan iemand overweldigen met kennis. denk je, lekker makkelijk zeg en wil je een langere dag en daar meer voor betalen (of minder voor deze training)? dan raad ik je af om van deze dienst gebruik te maken. serieus, scheelt wederzijdse teleurstellingen achteraf.

  • de training is ook digitaal beschikbaar, informeer naar de voorwaarden.

mail naar info@werkvierentwintig.nl onder de noemer: training, 2 uur tijdswinst. laat ons even weten om hoeveel mensen het gaat en wat jullie voorkeur heeft. dan zullen wij een passend voorstel doen.