waarom samenwerken met werkvierentwintig?

werkvierentwintig organisatieadvies & werkvierentwintig recruitment is opgericht in 2018. werkvierentwintig is gespecialiseerd in motivatie, ‘hr’ & control. we doen niet aan technische maar juist aan sociale innovatie, eigenlijk zijn we fancy gezegd: business improvement specialisten of business optimisation specialisten. wij laten organisaties en de mensen die er werken beter functioneren. daarmee verhogen we niet alleen het werkplezier maar ook de resultaten van de organisatie. elke euro geïnvesteerd in intrinsieke motivatie & welzijn levert een besparing van 12 euro op.

werk anno 2023

er is  een misverstand van tientallen jaren van industrieel werk uit de vorige eeuw. een tijd waarin we de processen ingericht hebben op basis van input (tijd) en gekoppeld hebben aan productiviteit (output). er was sprrake van wantrouwen, mede daardoor moest alles controleerbaar en meetbaar zijn en intrinsieke motivatie? die was er volgens taylor niet tot nauwelijks.  zo was er het ‘management’ en de ‘werkvloer’ en met dat onderscheid hebben we vakkundig het denken en het doen van elkaar gescheiden. dodelijk voor de zelfstandigheid, autonomie en motivatie van mensen.

van hrm naar htm

hier komt ook het idee van HR(M) vandaan, mensen zijn een resource die gemanaged diende te worden. onzin natuurlijk, daarom zetten we de stap van human resource management (HRM) naar human talent & motivation (HTM) of de nederlandse variant: mens, talent en motivatie (MTM). waar de organisatie een instrument is voor de medewerker, omdat je samen meer bereikt dan alleen. wat nu als mensen in de basis intrinsieke gemotiveerd zijn en we werk een plek maken waar intrinsieke motivatie juist kan gedijen? hoe ziet werk er dan uit?

free sample?

we vertellen je er graag meer over, het enige wat jij hoeft te doen is te mailen naar info@werkvierentwintig.nl met je meest prangende vraag. dan krijg je van ons een kort antwoord (helemaal gratis). niet doorvertellen, maar stiekem hopen we natuurlijk dat jullie het zo waardevol vinden dat jullie met ons samen willen werken. dat is de kracht van wederkerigheid.

klik hier al je benieuwd bent naar onze diensten?