over louis goulmy

je vraagt je misschien af, wie zit er achter werkvierentwintig en daarom stel ik mij graag even voor. dat weet jij iets meer over mij. ik ben de middelste van 3, een oudere broer en een jongere zus. inmiddels oom en hondenliefhebber. naast mijn studie gewerkt bij een stratenmaker en bij een makelaar. daar heb ik geleerd om theorie met praktijk te combineren: een doe en denk mentaliteit gecombineerd in praktische wijsheid.

mijn masterscriptie heb ik geschreven bij de politie over het effect van management control op de motivatie van de medewerkers. nog steeds een actueel onderwerp. na het afstuderen 5 ongelukkige maanden gewerkt bij een gemeente ben ik voor mijzelf begonnen. ik kreeg geen voldoening van het systeem tevreden houden en ben met piepende banden en heb met een bore-out in de achterzak de organisatie verlaten. niet de start die je wil maken.

de structuren die we voor volwassen werkende mensen hebben leggen mensen lam, daarmee komen veel mensen niet volledig tot hun recht. ik was er 1 van. zonde voor de mensen zelf maar ook een gemiste kans voor de organisatie. a

info@werkvierentwintig.nl

ps: als we nog geen connectie op linkedin zijn, nodig mij dan uit.