de kracht van intrinsieke motivatie

intrinsieke motivatie? bij werkvierentwintig weten we dat geld geen motivator is. geld is een hygiëne factor. zodra het onderwerp van geld van tafel is (het is voldoende) is er ruimte voor intrinsieke motivatie. intrinsieke motivatie is als hernieuwbare energie, extrinsieke motivatie (zowel positief als negatief) is als fossiele brandstof. bij ons gaat duurzaamheid verder dan de energie die uit je stopcontact komt, maar geldt ook voor de energie van mensen.

we hechten daarom grote waarden aan autonomie, ontwikkeling en betrokkenheid. werkvierentwintig heeft daarmee als doel om de kijk op arbeid te veranderen. onze missie is om een vitaler, gelukkiger en gezondere samenleving te creëren. en de vorm die we daarvoor gekozen hebben, dat is een detacherings- en adviesbureau.

wil jij werken vanuit deze principes en ondersteun je dit concept, laat het dan weten door een e-mail te sturen naar  info@werkvierentwintig.nl

oja en vraag jij je af waarom we of alleen maar hoofdletters of geen hoofdletters gebruiken, omdat we gelijkwaardigheid heel belangrijk vinden.