generatiedenken is onzin!

fabriek

onlangs stond er een artikel op nos.nl, afkomstig van nieuwsuur over generatie z. de ‘verwende sneeuwvlokjes’ van generatie z zoeken hun weg op de arbeidsmarkt. hou op, stop er nu eens mee, al die zelfverklaarde generatie Z experts – het is dikke vette onzin! oke, het gaat er dan wel in bij werkgevers als zoete koek, maar het past in het rijtje DISC, kaartlezen en koffiedik kijken.

generatiedenken is dikke vette onzin, aldus de universiteit van utrecht >> https://www.uu.nl/nieuws/generatiedenken-is-grote-onzin

weet je waar mensen wel steeds meer achter komen? dat die 5 daagse werkweek en de 8 urige werkdag niet voor de beste resultaten zorgt. laat ik daar nu heel vrolijk van worden. werkvierentwintig is niet voor niets de nederlandse partner van 4 day week global. minder stress, minder verzuim, minder verloop en meer aanwas. de 4 daagse werkweek is de sociale innovatie van 2020-2030. haak aan of haak af.

2 november om 16:00 is er een online informatiesessie, wil je hierbij aanwezig zijn? mail dan naar info@werkvierentwintig.nl met in de noemer: informatiesessie 4 day week global.

in het kader van stoptober, post ik (louis) geen updates meer op linkedin. daarentegen schrijf ik wat vaker korte blogs, vergelijkbaar met de posts op linkedin. wil je up to date blijven, klik dan even oldskool rss feed aan (als het nog bestaat) of kijk gewoon zo nu en dan op deze website.

One comment on “generatiedenken is onzin!

Comments are closed.