spreker gezocht?

een frisse kijk op mens, werk & inkomen.

je bent op zoek naar een spreker, eentje die niet het standaard verhaal vertelt en mensen uitnodigt om na te denken over de dagelijkse gang van zaken. eentje die dat met humor en een vleugje nuance doet. dan ben je bij werkvierentwintig aan het goede adres.

wist je dat de laatste echte sociale innovatie al ruim 100 jaar geleden is? dat we eigenlijk nog steeds werken alsof we ongeschoolde fabrieksarbeiders zijn uit begin 1900? dit heeft alles te maken met onze kijk op mens, werk en dus ook inkomen, die we de fabrieksmindset noemen.

wil je uitgedaagd worden? neem dan contact op met werkvierentwintig.

4 daagse werkweek & basisinkomen

met werkvierentwintig helpen wij organisaties anders te kijken naar werk (en naar inkomen). wij zijn sterk voorstander een 4 daagse werkweek en van een basisinkomen, zo zijn mensen nooit volledig afhankelijk van werk of opdrachtgever en loont werken altijd, financieel en of in voldoening (hopelijk beide). hoe zorg je ervoor dat geld geen issue is, zodat intrinsieke motivatie volop kan gedijen? als mensen te weinig verdienen en of als medewerkers financiële zorgen hebben is dat ook niet goed voor de organisatie. dat zorgt ervoor dat ze minder gaan functioneren en dat leidt zelfs tot een hoger ziekteverzuim, terwijl jullie er alles aan doen om de mensen gezond te houden. samen nemen we afscheid van de fabrieksmindset op mensen, werk & inkomen.

bedrijfskundige, economische en HR vraagstukken

spelen jullie met vraagstukken over anders werken, sociale innovatie, intrinsieke motivatie en ‘in control’ zijn. huur ons dan in als spreker/dag of podcast-gast en als sparringspartner. wij beloven jullie een positief kritisch, soms een beetje baldadig maar vooral een constructief geluid te laten horen. het kan echt anders.

wil je ons inhuren (op locatie?).

wil je dat we op locatie komen. oef, dan doe je niet alleen een een beroep op kennis maar ook fysieke aanwezigheid. dat drijft de prijs wel op. we vragen be-lach-lijk veel geld om dat allemaal af te kopen. we willen dropduo’s (dat kan je vragen als je spreker bent, blijkbaar). neem zelf ook wat.

zonder gekkigheid: de waardering: doe ons een voorstel, wij vinden waardering achteraf heel tof maar spreken wel graag een bandbreedte af, zo hebben we gezamenlijke kaders, vertrouwen, wederkerigheid & autonomie! we walk the talk? interesse? mail dan naar info@werkvierentwintig.nl (spreker gezocht) of sms naar 0624444981 en we maken een (bel)afspraak.