spreker gezocht?

rethinking work

BAM! daar zaten we dan. thuis! van de ene op de andere dag zag onze wereld er anders uit. 1,5 meter. dat is de afstand die iedereen zich nu in de oren heeft geknoopt. 1,5 meter is de ruimte die je nodig hebt om gezond te kunnen blijven. 1,5 meter is ook de psychologische ruimte die mensen nodig hebben. werkvierentwintig noemt dat professionele ruimte. de mix tussen gezonde kaders (regels en richtlijnen) en autonomie is de sleutel tot vitale medewerkers. autonomie is de determinant voor welzijn en is daarmee een basispsychologische behoefte, zoals zuurstof dat voor je fysiek is.

4 daagse werkweek & basisinkomen

met werkvierentwintig helpen wij organisaties anders te kijken naar werk (en naar inkomen). wij zijn sterk voorstander een 4 daagse werkweek en van een basisinkomen, zo zijn mensen nooit volledig afhankelijk van werk of opdrachtgever en loont werken altijd, financieel en of in voldoening (hopelijk beide). hoe zorg je ervoor dat geld geen issue is, zodat intrinsieke motivatie volop kan gedijen? als mensen te weinig verdienen en of als medewerkers financiële zorgen hebben is dat ook niet goed voor de organisatie. dat zorgt ervoor dat ze minder gaan functioneren en dat leidt zelfs tot een hoger ziekteverzuim, terwijl jullie er alles aan doen om de mensen gezond te houden.

door een bredere kijk op werk en inkomen wint iedereen. samen nemen we afscheid van de fabrieksmindset op mensen, werk & inkomen.

bedrijfskundige, economische en HR vraagstukken

spelen jullie met vraagstukken over anders werken, sociale innovatie, intrinsieke motivatie en ‘in control’ zijn. huur ons dan in als spreker/dag of podcast-gast en als sparringspartner. wij beloven jullie een positief kritisch, soms een beetje baldadig maar vooral een constructief geluid te laten horen. het kan echt anders.

wil je ons inhuren (op locatie?).

wil je dat we op locatie komen. oef, dan doe je niet alleen een een beroep op kennis maar ook fysieke aanwezigheid. dat drijft de prijs wel op. we vragen be-lach-lijk veel geld om dat allemaal af te kopen. we willen dropduo’s (dat kan je vragen als je spreker bent, blijkbaar). neem zelf ook wat. zonder gekkigheid: de waardering: doe ons een voorstel, wij vinden waardering achteraf heel tof maar spreken wel graag een bandbreedte af, zo hebben we gezamenlijke kaders, vertrouwen, wederkerigheid & autonomie! we walk the talk.

interesse? mail dan naar info@werkvierentwintig.nl (spreker gezocht) of sms naar 0624444981 en we maken een (bel)afspraak. we werken zoveel mogelijk op afstand, maar in dit geval maken wij een uitzondering!