recruitment zonder poespas

bij werkvierentwintig gaan we helemaal terug naar de basis. recruitment zonder poes noemen wij dat. hoe kunnen we ervoor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt. dit doen we door de meest ‘lowtech’ mogelijke oplossing toe te passen. wij houden van eenvoud en geloven dat daar de komende tijd de oplossing ligt. die oplossing is gewoon een goed gesprek. zo simpel is het. dat is onderdeel van de werkvierentwintigmethode.

wij zijn niet geïnteresseerd in je cv of diploma’s. je hoeft ook niet je best te doen op een motivatiebrief die je een beetje aanpast voor de organisatie waar je naartoe schrijft. en voor je het weet staat er een spelfout in, is de aanhef niet goed en weet je al lang niet meer wat je geschreven hebt.

want laten we eerlijk zijn, wat schrijf je er nu weer in en hoe origineel is dat dan? wij praten met elkaar. zo kunnen we samen kijken waar jij het meeste voldoening van krijgt. zo zorgen we samen dat je met plezier van en naar het werk kan gaan. wij omarmen intrinsieke motivatie. we snappen natuurlijk ook dat er geld in het laatje moet komen.

dit geldt uiteraard ook voor organisaties die mensen zoeken. wij willen geen lange, saaie vacatureteksten. jullie hebben een vraagstuk en wij vullen die zo goed mogelijk in. zo simpel is het. wij zijn op zoek naar organisaties en naar mensen die hier wel van houden. recruitment zonder poespas noemen wij dat, want eenvoud werkt.

en wij hanteren uiteraard de logica 24=40. dat leggen we graag uit in een gesprek. bel 0624444981 of mail ons >> info@werkvierentwintig.nl